Clienten:

GINAF Rally Power


Team Jan Lammers


Kees Koolen Super B


JB Trading


Rainbow Truck TeamGINAF Rally Service

GINAF Rally Service (GRS) is ontstaan uit de rallyactiviteiten van GINAF Rally Power en de dagelijkse werkzaamheden van GINAF Service Ederveen bv.

Het uitgangspunt van GRS is om een stabiele organisatie neer te zetten dat mee helpt om de finishkansen van haar klanten te verhogen. Dit wordt gerealiseerd door de verkoop en verhuur van rallytrucks, het verlenen van service op de pieste en in het bivak maar ook het begeleiden van technische keuringen, testen van voertuigen op locatie, opleiden van monteurs van derden en bemiddeling en inschrijving voor de Dakar rally en eventuele andere te verrijden rally's. Alle teams die service inhuren vallen onder GRS, dus ook GINAF Rally Power (GRP).

GRS heeft haar participatie aan Le Dakar voor komend jaar wederom weten te verwerven. Dit houdt in dat we in 2014 net als in voorgaande jaren onder andere service verlenen op de piste en in het bivak.
Alle monteurs in het bivak zijn verbonden aan GRS. De GINAF Rally Service trucks rijden tijdens Le Dakar van bivak naar bivak en zijn continu paraat om eventuele reparaties en het noodzakelijke onderhoud te verrichten. Door de toenemende belangstelling kan nu al met zekerheid gezegd worden, dat deze trucks de komende jaren in de Dakar Rally zo breed mogelijk ingezet zullen worden.